راه اندازی یک کسب و کار یکی از هیجان انگیزترین و با ارزش ترین تجربیاتی است که می توانید داشته باشید. اما از کجا شروع کنید؟ راه‌های مختلفی برای ایجاد یک کسب‌وکار وجود دارد که ملاحظات مهم زیادی در آن وجود دارد. برای کمک به حذف حدس و گمان از فرآیند و افزایش شانس موفقیت، راهنمای جامع ما را در مورد نحوه شروع یک کسب و کار دنبال کنید. ما شما را در هر مرحله از فرآیند، از تعریف ایده کسب‌وکارتان گرفته تا ثبت، راه‌اندازی و رشد کسب‌وکارتان راهنمایی می‌کنیم.

فهرست مطالب

قبل از شروع کسب و کار ذهنیت درستی داشته باشید

عموم مردم اغلب در مورد موفقیت های یک شبه می شنوند، زیرا آنها تیتر خوبی را ایجاد می کنند. با این حال، به ندرت به این سادگی است – آنها سال‌ها رویاپردازی، ساختن و موقعیت‌یابی را قبل از یک راه‌اندازی عمومی بزرگ نمی‌بینند. به همین دلیل، به یاد داشته باشید که روی سفر تجاری خود تمرکز کنید و موفقیت خود را با دیگران سنجیدید.

ثبات در کار کلیدی است

صاحبان مشاغل جدید در ابتدا تمایل دارند انگیزه خود را تغذیه کنند، اما وقتی این انگیزه از بین می رود ناامید می شوند. به همین دلیل است که ایجاد عادات و پیروی از روال هایی ضروری است که در زمان از بین رفتن انگیزه به شما قدرت می دهد.

قدم بعدی را بردارید اما با دقت محیط کاری را انتخاب کنید

برخی از صاحبان کسب‌وکار بدون نگاه کردن، با سر شیرجه می‌روند و در حین پیش‌روی کارها را درست می‌کنند. بعضی ها صاحبان مشاغلی هستند که در  تحلیل گیر می کنند و هرگز شروع نمی کنند. شاید شما ترکیبی از این دو هستید – و این درست همان جایی است که باید باشید. بهترین راه برای دستیابی به هر هدف تجاری یا شخصی، نوشتن تمام مراحل ممکن برای رسیدن به هدف است. سپس، آن مراحل را بر اساس آنچه که ابتدا باید اتفاق بیفتد، ترتیب دهید. برخی از مراحل ممکن است چند دقیقه طول بکشد در حالی که برخی دیگر زمان زیادی می برد. نکته این است که همیشه قدم بعدی را بردارید.

۱- مفهوم کسب و کار خود را تعیین کنید

بیشتر توصیه‌های تجاری به شما می‌گویند که از چیزی که دوست دارید درآمد کسب کنید، اما دو عنصر بسیار مهم دیگر را از دست می‌دهد: باید سودآور باشد و چیزی که در آن مهارت دارید. به عنوان مثال، شما ممکن است عاشق موسیقی باشید، اما اگر خواننده یا ترانه سرای خوبی نباشید، ایده کسب و کار شما چقدر قابل اجرا است؟ شاید شما عاشق درست کردن صابون باشید و بخواهید یک مغازه صابون فروشی در شهر کوچک خود باز کنید که قبلاً سه صابون در نزدیکی آن وجود دارد – وقتی همان محصولی را ایجاد می کنید که سایر فروشگاه های مجاور تولید می کنید، آسان نیست که بازار را به دست بیاورید.

اگر ایده محکمی از آنچه کسب و کار شما در بر خواهد داشت ندارید، سوالات زیر را از خود بپرسید:

  • دوست داری چه کار کنی؟
  • از چه کاری بدت میاد؟
  • آیا می توانید چیزی فکر کنید که این کارها را آسان تر کند؟
  • در چه کاری خوب هستید؟
  • دیگران در مورد چه چیزی برای مشاوره به شما مراجعه می کنند؟
  • اگر به شما ده دقیقه فرصت داده شود که یک سخنرانی پنج دقیقه ای در مورد هر موضوعی داشته باشید، آن چه خواهد بود؟
  • کاری که همیشه می خواستید انجام دهید، اما برای آن منابع کافی ندارید؟

این سوالات می تواند شما را به ایده ای برای کسب و کارتان سوق دهد. اگر از قبل ایده ای دارید، ممکن است به شما در گسترش آن کمک کنند. هنگامی که ایده خود را به دست آوردید، آن را با این که آیا در آن خوب هستید و آیا سودآور است اندازه بگیرید.

راه اندازی کسب و کار مشاوره کسب و کار

۲- در مورد رقبا و بازار خود تحقیق کنید

بیشتر کارآفرینان زمان بیشتری را برای محصولات خود صرف می کنند تا اینکه با رقبا آشنا شوند. اگر برای تامین مالی خارجی درخواست دهید، وام دهنده یا شریک بالقوه می خواهد بداند: چه چیزی شما را متمایز می کند؟ اگر تجزیه و تحلیل بازار نشان می دهد که محصول یا خدمات شما در منطقه شما اشباع شده است، ببینید آیا می توانید رویکرد متفاوتی را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، نظافت خانه را در نظر بگیرید – به جای خدمات نظافت عمومی، ممکن است در خانه هایی با حیوانات خانگی تخصص داشته باشید یا روی تمیز کردن گاراژ تمرکز کنید.

تحقیقات اولیه بازار

مرحله اول هر مطالعه رقابتی، تحقیقات اولیه است، که مستلزم به دست آوردن داده ها به طور مستقیم از مشتریان بالقوه به جای استناد به نتایج شما بر روی داده های گذشته است. می توانید از پرسشنامه ها، نظرسنجی ها و مصاحبه ها استفاده کنید تا بدانید مصرف کنندگان چه می خواهند.

نظرسنجی از دوستان و خانواده توصیه نمی شود مگر اینکه آنها بازار هدف شما باشند. افرادی که می گویند چیزی می خرند و افرادی که می خرند بسیار متفاوت هستند. آخرین چیزی که می خواهید این است که سهام زیادی در آنچه می گویند، ایجاد کنید و وقتی سعی می کنید آن را بفروشید، زیرا همه افرادی که گفته اند آن را می خرند، این کار را نمی کنند زیرا محصول چیزی نیست که آن ها بخواهند.

تحقیق ثانویه بازار

هنگام انجام تحقیقات ثانویه، از منابع اطلاعاتی موجود، مانند داده های سرشماری، برای جمع آوری اطلاعات استفاده کنید. داده‌های فعلی ممکن است به روش‌های مختلفی که برای نیازهای شما مناسب است مطالعه، گردآوری و تجزیه و تحلیل شوند، اما ممکن است به اندازه تحقیقات اولیه دقیق نباشند.

۳- طرح کسب و کار خود را ایجاد کنید

طرح کسب و کار یک سند پویا است که به عنوان یک نقشه راه برای ایجاد یک کسب و کار جدید عمل می کند. این سند درک و جذب را برای سرمایه گذاران بالقوه، مؤسسات مالی و مدیریت شرکت ساده می کند. حتی اگر قصد تامین مالی خود را دارید، یک طرح کسب و کار می تواند به شما کمک کند تا ایده خود را بسط دهید و مشکلات احتمالی را شناسایی کنید. هنگام نوشتن یک طرح تجاری جامع، بخش های زیر را در نظر بگیرید:

  • خلاصه اجرایی: خلاصه اجرایی باید اولین مورد در طرح راه اندازی کسب و کار باشد اما در آخر نوشته شود. این کسب و کار جدید پیشنهادی را توصیف می کند و اهداف شرکت و روش های دستیابی به آنها را برجسته می کند.
  • شرح شرکت: شرح شرکت شامل مشکلاتی است که محصول یا خدمات شما حل می کند و چرا کسب و کار یا ایده شما بهترین است. به عنوان مثال، شاید پیشینه شما در زمینه مهندسی مولکولی باشد، و از این پس زمینه برای ایجاد نوع جدیدی از لباس های ورزشی استفاده کرده باشید—شما اعتبار مناسب برای ساخت بهترین مواد را دارید.
  • تجزیه و تحلیل بازار: این بخش از طرح کسب و کار تجزیه و تحلیل می کند که چگونه یک شرکت در مقابل رقبای خود قرار گرفته است. تحلیل بازار باید شامل بازار هدف، تجزیه و تحلیل تقسیم بندی، اندازه بازار، نرخ رشد، روندها و ارزیابی محیط رقابتی باشد.
  • سازمان و ساختار: در مورد نوع سازمان تجاری مورد انتظارتان، استراتژی های مدیریت ریسک و اینکه چه کسی تیم مدیریت را پرسنل خواهد کرد، بنویسید. صلاحیت آنها چیست؟ آیا کسب و کار شما یک شرکت با مسئولیت محدود تک نفره (LLC) خواهد بود یا یک شرکت بزرگ؟
  • ماموریت و اهداف: این بخش باید حاوی بیانیه مختصری از ماموریت باشد و جزئیات آنچه را که کسب و کار می خواهد انجام دهد و مراحل رسیدن به آن را شرح دهد. این اهداف باید SMART (مشخص، قابل اندازه گیری، اقدام محور، واقع بینانه و محدود به زمان) باشند.
  • محصولات یا خدمات: این بخش نحوه عملکرد کسب و کار شما را توضیح می دهد. این شامل محصولاتی است که در ابتدای کسب و کار به مصرف کنندگان ارائه خواهید داد، نحوه مقایسه آنها با رقبای موجود، هزینه محصولات شما، چه کسی مسئول ایجاد محصولات، نحوه تهیه مواد و هزینه ساختن آنهاست.
  • خلاصه پیشینه: نوشتن این بخش از طرح کسب و کار زمان بر است. هر گونه داده، مقاله و مطالعات تحقیقاتی را در مورد روندهایی که می تواند بر کسب و کار یا صنعت شما تأثیر مثبت و منفی بگذارد، گردآوری و خلاصه کنید.
  • طرح بازاریابی: طرح بازاریابی ویژگی های محصول یا خدمات شما را مشخص می کند، تجزیه و تحلیل SWOT را خلاصه می کند و رقبا را تجزیه و تحلیل می کند. همچنین در مورد اینکه چگونه کسب و کار خود را تبلیغ خواهید کرد، چقدر پول برای بازاریابی خرج می شود و انتظار می رود که کمپین چقدر طول بکشد، بحث می کند.
  • برنامه مالی: برنامه مالی شاید هسته اصلی طرح تجاری باشد زیرا بدون پول، کسب و کار به جلو نمی رود. یک بودجه پیشنهادی را به همراه صورت‌های مالی پیش‌بینی‌شده، مانند صورت درآمد، ترازنامه و صورت جریان‌های نقدی در برنامه مالی خود بگنجانید. معمولاً صورتهای مالی پنج ساله قابل قبول است. اگر به دنبال تأمین مالی خارجی هستید، این بخش همچنین جایی است که باید درخواست تأمین مالی خود را درج کنید.

راه اندازی کسب و کار مشاوره کسب و کار

۴- ساختار کسب و کار خود را انتخاب کنید

هنگام ساختاردهی کسب و کار خود، مهم است که در نظر بگیرید که هر ساختار چگونه بر میزان مالیاتی که مدیون هستید، عملیات روزانه و اینکه آیا دارایی های شخصی شما در معرض خطر است یا خیر، تأثیر می گذارد.

۵- امور مالی خود را مرتب کنید

یک حساب بانکی تجاری باز کنید

کسب و کار و امور مالی شخصی خود را جدا نگه دارید. در اینجا نحوه انتخاب یک حساب جاری تجاری و اینکه چرا حساب های تجاری جداگانه ضروری هستند، آمده است. هنگامی که یک حساب بانکی تجاری باز می کنید، باید نام کسب و کار و شماره شناسایی مالیات کسب و کار خود (EIN) را ارائه کنید. این حساب بانکی تجاری می تواند برای تراکنش های تجاری شما مانند پرداخت به تامین کنندگان یا صورتحساب مشتریان استفاده شود. اغلب اوقات، یک بانک برای صدور وام تجاری یا خط اعتباری به یک حساب بانکی تجاری جداگانه نیاز دارد.

یک حسابدار استخدام کنید یا نرم افزار حسابداری دریافت کنید

اگر محصولی را می فروشید، برای مدیریت و ردیابی موجودی، به یک تابع موجودی در نرم افزار حسابداری خود نیاز دارید. نرم افزار باید دارای دفتر کل و مدخل های مجله و توانایی تولید صورت های مالی باشد.

سریع و بی درد سر کسب و کار خودت رو راه بنداز

7 میلیون
نام و نام خانوادگی
نام و نام خانوادگی
نام
نام خانوادگی

۶- سرمایه کسب و کار خود را تامین کنید

راه‌های مختلفی برای تأمین مالی کسب‌وکار شما وجود دارد – برخی از آنها به تلاش قابل توجهی نیاز دارند، در حالی که به دست آوردن برخی دیگر آسان‌تر است. دو دسته بودجه وجود دارد: داخلی و خارجی.

بودجه داخلی شامل

  • پس انداز شخصی
  • کارت های اعتباری
  • بودجه از دوستان و خانواده

اگر کسب و کار را با سرمایه خود یا با کارت های اعتباری تأمین مالی می کنید، باید بدهی کارت های اعتباری را بپردازید و در صورت شکست کسب و کار، بخشی از ثروت خود را از دست داده اید. با اجازه دادن به اعضای خانواده یا دوستان خود برای سرمایه گذاری در کسب و کار شما، در صورت از بین رفتن شرکت، احساسات سخت و روابط تیره ای را به خطر می اندازید. صاحبان مشاغلی که می خواهند این خطرات را به حداقل برسانند، ممکن است بودجه خارجی را در نظر بگیرند.

تامین مالی خارجی شامل

  • وام مشاغل کوچک
  • کمک های مالی مشاغل کوچک
  • سرمایه گذاران فرشته
  • سرمایه گذاری خطرپذیر

۷- برای بیمه تجاری اقدام کنید

شما باید برای کسب و کار خود بیمه داشته باشید، حتی اگر یک تجارت خانگی باشد یا هیچ کارمندی نداشته باشید. نوع بیمه ای که نیاز دارید بستگی به مدل کسب و کار شما و خطراتی دارد که با آن روبرو هستید. ممکن است به بیش از یک نوع خط مشی نیاز داشته باشید و ممکن است با رشد کسب و کارتان به پوشش بیشتری نیاز داشته باشید. در اکثر ایالت ها، در صورت داشتن کارمند، بیمه غرامت کارگران طبق قانون الزامی است.

برای بیمه شدن با یک نماینده کار کنید

یک نماینده بیمه می تواند به تعیین پوشش های مناسب برای کسب و کار شما کمک کند و بیمه نامه هایی را از بیمه گرانی که بهترین نرخ ها را ارائه می دهند پیدا کند. یک نماینده مستقل بیمه چندین شرکت بیمه مختلف را نمایندگی می کند، بنابراین آنها می توانند برای بهترین نرخ ها و گزینه های پوشش خرید کنند.

۸- ابزارهای کسب و کار مناسب را دریافت کنید

ابزارهای کسب‌وکار می‌توانند به آسان‌تر کردن زندگی شما و اجرای روان‌تر کسب‌وکار کمک کنند. ابزارهای مناسب می توانند به شما در صرفه جویی در زمان، خودکارسازی وظایف و تصمیم گیری بهتر کمک کنند.

ابزارهای زیر را در زرادخانه خود در نظر بگیرید:

  • نرم افزار حسابداری: درآمد و هزینه های کسب و کار خود را پیگیری کنید، صورت های مالی را تهیه کنید و مالیات ها را بایگانی کنید. به عنوان مثال می توان به QuickBooks و FreshBooks اشاره کرد.
  • نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM): این به شما کمک می کند روابط خود را با مشتری مدیریت کنید، داده های فروش و بازاریابی را ردیابی کنید و کارهایی مانند خدمات مشتری و پیگیری را به طور خودکار انجام دهید. به عنوان مثال می توان به Zoho CRM و monday.com اشاره کرد.
  • نرم افزار مدیریت پروژه: برنامه ریزی، اجرا و پیگیری پروژه ها. همچنین می توان از آن برای مدیریت وظایف کارکنان و تخصیص منابع استفاده کرد. به عنوان مثال می توان به Airtable و ClickUp اشاره کرد.
  • پردازشگر کارت اعتباری: این به شما امکان می دهد پرداخت های کارت اعتباری مشتریان را بپذیرید. به عنوان مثال می توان به Stripe و PayPal اشاره کرد.
  • نقطه فروش (POS): سیستمی که به شما امکان می دهد پرداخت های مشتری را پردازش کنید. برخی از نرم افزارهای حسابداری و نرم افزارهای CRM دارای ویژگی های POS داخلی هستند. به عنوان مثال می توان به Clover و Lightspeed اشاره کرد.
  • شبکه خصوصی مجازی (VPN): یک اتصال امن و خصوصی بین رایانه و اینترنت شما فراهم می کند. این برای مشاغلی که داده های حساس را مدیریت می کنند مهم است. به عنوان مثال می توان به NordVPN و ExpressVPN اشاره کرد.

۹- تجارت خود را بازاریابی کنید

بسیاری از صاحبان کسب و کار آنقدر پول خرج می‌کنند تا محصولات خود را تولید کنند که تا زمان راه‌اندازی آن‌ها بودجه بازاریابی وجود ندارد. از طرف دیگر، آن‌ها زمان زیادی را صرف توسعه محصول کرده‌اند که بازاریابی یک فکر بعدی است. این موضوع می‌تواند به کاهش شانس موفقیت کسب و کار منجر شود.
برای جلوگیری از این مشکل، همکاری با یک مشاور کسب و کار معتبر مانند ایران وب ساز می‌تواند راه‌حل مناسبی باشد. این تیم متخصص می‌تواند به شما در ایجاد یک استراتژی بازاریابی مؤثر کمک کند که همزمان با توسعه محصول شما پیش برود.
با استفاده از مشاوره کسب و کار از ایران وب ساز، شما می‌توانید بودجه بازاریابی خود را به طور مؤثر مدیریت کنید و از تکنیک‌های سئو برای جذب ترافیک ارگانیک به وب‌سایت خود بهره‌برداری کنید. این کار به شما این امکان را می‌دهد که قبل از راه‌اندازی محصول، یک پایگاه مشتری بالقوه ایجاد کنید و شانس موفقیت خود را افزایش دهید.
با توجه به اهمیت بازاریابی در موفقیت کسب و کار، اطمینان حاصل کنید که این بخش را در مراحل ابتدایی راه‌اندازی در نظر بگیرید و از مشاوره‌های تخصصی ایران وب ساز بهره‌مند شوید.

یک وب سایت طراحی کنید

حتی اگر شما یک تجارت آجر و ملات هستید، حضور در وب ضروری است. ایجاد یک وب سایت نیز زمان زیادی نمی برد، می توانید آن را در یک آخر هفته انجام دهید. شما می توانید یک وب سایت اطلاعاتی استاندارد یا یک سایت تجارت الکترونیکی ایجاد کنید که در آن محصولات را به صورت آنلاین می فروشید. اگر محصولات یا خدمات را به‌صورت آفلاین می‌فروشید، صفحه‌ای در سایت خود قرار دهید که مشتریان بتوانند مکان‌ها و ساعات کاری شما را پیدا کنند. سایر صفحاتی که باید اضافه کنید عبارتند از: صفحه «درباره ما»، صفحات محصول یا خدمات، سؤالات متداول (سؤالات متداول)، وبلاگ و اطلاعات تماس.

برای طراحی وب سایت بهتر است که به شرکتی بسپارید که این توانایی را داشته باشد و به شما در زمینه طراحی سایت کمک کند. درصورتی که نیاز به خدمات طراحی سایت دارید کلیک کنید.

سایت خود را برای سئو کنید

پس از دریافت یک وب سایت یا فروشگاه اینترنتی، روی بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو (SEO) تمرکز کنید. به این ترتیب، هنگامی که یک مشتری بالقوه کلمات کلیدی خاصی را برای محصولات شما جستجو می کند، موتور جستجو می تواند آنها را به سایت شما نشان دهد. بهینه سازی سئو یک استراتژی بلند مدت است، بنابراین در ابتدا انتظار ترافیک زیادی از موتورهای جستجو نداشته باشید، حتی اگر از همه کلمات کلیدی مناسب استفاده می کنید.

چطور یک نفره سئو سایت را بهینه کنیم؟ در 4 مرحله

محتوای مرتبط ایجاد کنید

محتوای دیجیتالی با کیفیتی را در سایت خود ارائه دهید که یافتن پاسخ صحیح برای سوالات خود را برای مشتریان آسان می کند. ایده های بازاریابی محتوا شامل ویدئوها، توصیفات مشتری، پست های وبلاگ و دمو می باشد. بازاریابی محتوا را یکی از حیاتی ترین وظایف در لیست کارهای روزانه خود در نظر بگیرید. این در ارتباط با ارسال پست در رسانه های اجتماعی استفاده می شود.

۱۰- کسب و کار خود را توسعه دهید

برای گسترش کسب و کار خود، باید پایگاه مشتری و درآمد خود را افزایش دهید. این را می توان با گسترش تلاش های بازاریابی، بهبود محصول یا خدمات خود، همکاری با سایر سازندگان یا افزودن محصولات یا خدمات جدید که مکمل آنچه قبلا ارائه می دهید انجام داد.

به روش هایی فکر کنید که می توانید وظایف خاصی را خودکار یا برون سپاری کنید تا بتوانید بر گسترش کسب و کار تمرکز کنید. به عنوان مثال، اگر بازاریابی رسانه‌های اجتماعی زمان زیادی را از شما می‌گیرد، از پلتفرمی مانند Hootsuite استفاده کنید تا به شما کمک کند تا حساب‌های خود را به طور موثرتری مدیریت کنید. همچنین می توانید برون سپاری کامل مصرف کننده زمان را در نظر بگیرید.

همچنین می‌توانید از فناوری برای خودکارسازی فرآیندهای تجاری خاص، از جمله حسابداری، بازاریابی ایمیلی و تولید سرنخ استفاده کنید. انجام این کار به شما زمان بیشتری برای تمرکز بر جنبه های دیگر کسب و کارتان می دهد.

خلاصه

راه اندازی یک کسب و کار کوچک نیازمند زمان، تلاش و پشتکار است. اما اگر مایل به انجام کار هستید، می تواند راهی عالی برای رسیدن به رویاها و اهداف شما باشد. مطمئن شوید که تحقیقات خود را انجام دهید، یک طرح کسب و کار محکم ایجاد کنید و در طول مسیر حرکت کنید. هنگامی که عملیاتی شدید، تمرکز و سازماندهی را فراموش نکنید تا بتوانید به رشد کسب و کار خود ادامه دهید.

سریع و بی درد سر کسب و کار خودت رو راه بنداز

7 میلیون
نام و نام خانوادگی
نام و نام خانوادگی
نام
نام خانوادگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *