Google Discover که در ابتدا Google Feed نام داشت، در سال 2017 عرضه شد و بازتاب تلاش دیگری از Google برای شخصی‌سازی، بصری و سازگاری بیشتر با موبایل بود.

Google Feed دستخوش پیشرفت های زیادی شده است و به یک رسانه قدرتمند برای دریافت اطلاعات تبدیل شده است.

در این مقاله، همه آنچه را که باید در مورد Google Discover بدانید و 5 نکته اثبات شده برای افزایش ترافیک با Google Discover گردآوری کردیم.

چطوری وارد گوگل دیسکاور بشیم؟ 5 نکته کلیدی 1402

با فقط ۱۵ میلیون فروشگاه اینترنتی داشته باش!

جدول محتوا

گوگل دیسکاور (Google Discover) چیست؟

گوگل دیسکاور (Google Discover) یک فید خبری جدید بدون نیاز به جستجو کردن توسط کاربر است که الگوریتم آن مشابه با الگوریتم های فید های اکسپلور اینستاگرام و توییتر و فیسبوک کار میکند. در این سرویس که فقط روی گوشی های همراه وجود دارد محتوا هایی براساس علاقه مندی های کاربران به آنها نمایش داده میشود. علاقه مندی های شما را گوگل از یکی از موارد زیر بدست می آورد:

  • جستجو های گذشته
  • تاریخچه جستو های مرورگر
  • علاقه مندی ها
  • محل زندگی

توجه کنید برای اینکه محتوا شما بیشتر در دیسکاور نمایش داده شود باید محتوایی بنویسید که کاربر آن را دوست داشته باشدو گوگل دیسکاور محتوا های شما را بررسی میکند و در صورتی که کاربر به آن علاقه داشته باشد محتوای شما دوباره در فید خبری نمایش داده میشود.

چه وبسایت های برای گوگل دیسکاور مناسب هستند؟

گوگل دیسکاور در همه مدل کسب و کار ها به صورت یکسان عمل نمیکند، به دلیل اینکه گوگل دیسکاور یک ماهیت اخبار گونه دارد بهترین عملکرد را در زمینه سایت های خبری دارد اما نگران نباشید سایت شما هم میتواند در گوگل دیسکاور (Google Discover) نمایش داده شود.

سایت های خبری به دلیل اینکه کابران گسترده تری را در بر میگیرند و نوع محتوایی که ارائه میدهند برای نمایش در گوگل دیسکاور بهتر هستند، در حالی که سایر انواع محتوا بیشتر بر اساس علایق کاربران هدف قرار میگیرند.

علاوه بر این، محبوب ترین محتوایی که در گوگل دیسکاور نمایش داده میشود، پست های وبلاگ است.

یکی از مزایای گوگل دیسکاور نرخ بالای کلیک آن (CTR) است. بر اساس همین مطالعه، رده اخبار با 11 درصد بالاترین نرخ کلیک را دارد و پس از آن سفر (8 درصد)، تجارت الکترونیک (7درصد) و سرگرمی (4درصد) در رده های اول تا چهارم قرار دارند!

چطور محتوا ها روی گوگل دیسکاور نمایش بدهیم؟

به عنوان یک ارائه دهنده محتوا یا محتوا نویس، برای نمایش محتوای خود در گوگل دیسکاور نیاز به انجام تنظیمات یا اقدام اضافه ای ندارید. اگر وب سایت شما در گوگل در حال ایندکس شدن است و به طور مکرر در حال قرار دادن محتوا بر روی آن هستید و با قوانین و مقررات گوگل دیسکاور هم همسو باشید امکان نمایش وبسایت شما در گوگل دیسکاور وجود دارد. در نظر داشته باشید واجد شرایط بودن به طور خودکار به شما جایگاهی در فید نمیدهد.

نکته مهمی که به شما کمک میکند در گوگل دیسکاور نمایش داده شوید:

از آنجایی که گوگل دیسکاور یک بسیار رسانه بصری است باید از تصاویر و ویدیو های با کیفیت بالا در محتوا های خود استفاده کنید، علاوه بر این دقت کنید این سرویس گوگل فقط برای موبایل قابل نمایش است و شما باید وب سایت کاملا ریسپانسیو و موبایل فرندلی و با سرعت لود بالا داشته باشید تا در فید گوگل دیسکاور نمایش داده شوید.

نکته مهم دیگری که وجود دارد این است که شما باید اطمینان حاصل کنید از اینکه محتوای شما برای کاربران هدفی نوشته شده باشند که میزان Engagement بالایی داشته باشند و کاربران را ما محتوای شما در ارتباط قرار بگیرند.

چطور محتوا را برای گوگل دیسکاور بهینه کنیم؟

1- عکس های با کیفیت استفاده کنید

در گوگل دیسکاور، محتوایی که به طور خودکار برای هر کاربر در زیر نوار جستجو تولید میشود، میتواند با یک تصویر کوچک یا یک پیش نمایش تصویر بزرگ نمایش داده شود.

به طور طبیعی محتوایی که با تصویر بسیار بزرک تر نسبت به محتوایی با یک تصویر کوچک، کلیک های بیشتری ایجاد میکنه و نرخ CTA بیشتری را دارد.

در زیر میتوانید دو نمونه را مشاهده کنید:

برای اطمینان از اینکه گوگل مقاله شما را با یک تصویر بزرگ نمایش می دهد، تصاویر شما باید حداقل 1200 پیکسل عرض داشته باشند. همچنین باید متا تگ max-image-preview:large را در کد منبع HTML مقاله وبلاگ خود اضافه کنید. این کار را می توان از طریق افزونه وردپرس مانند Yoast نیز انجام داد.

همچنین، می‌توانید از AMP برای فعال کردن پیش‌نمایش تصویر در اندازه بزرگ به‌طور پیش‌فرض استفاده کنید.

2- از محتوای اغراق آمیز استفاده نکنید!

گوگل به صراحت اشاره کرد که هیچ محتوایی را که برای افزایش تعامل با استفاده از روش‌هایی مانند عناوین کلیک، جزئیات اغراق‌آمیز در عناوین یا تصاویر، یا اجتناب عمدی از ارائه متن کامل در قطعه‌ها استفاده می‌شود را در دیسکاور نمایش نمیدهد.

هدف Google Discover ارائه محتوا برای کاربران جالب‌ترین و مرتبط‌تر است. بنابراین، محتوایی را که کاربران ممکن است گیج کننده یا نامربوط بدانند فیلتر می کند. اگر محتوای شما عمداً کاربران را با عناوین گمراه‌کننده گیج می‌کند یا به صورت کلیکی نوشته شده است، احتمال بیشتری وجود دارد که Google آن را در فید نشان ندهد.

3- محتوای خود را برای ویژگی دنبال کردن بهینه کنید!

ویژگی دنبال کردن به کاربران اجازه می دهد تا وب سایت هایی را که دوست دارند دنبال کنند. محتوای این وب سایت ها همیشه در تب Following در رابط Discover ظاهر می شود.

در حال حاضر، دکمه Follow فقط به زبان انگلیسی و فقط برای کاربران آمریکایی در Chrome Android در دسترس است. با این حال، گوگل می گوید که قصد دارد آن را به کشورهای بیشتری گسترش دهد.

به طور پیش فرض، ویژگی Follow از فیدهای RSS یا Atom در وب سایت شما استفاده می کند. اگر سایت شما یکی نداشته باشد، گوگل به طور خودکار برای دامنه شما فید ایجاد می کند. اگر سایت شما یک یا چند فید دارد، برای موارد استفاده صحیح از این اسناد پیروی کنید.

4. اسکیما یا Structured Data اضافه کنید

همانطور که می دانید، داده های ساختاریافته در واژگان Schema.org برای سئو ضروری است. داده های ساختاریافته یک زبان مشترک بین تمام موتورهای جستجوی اصلی است که وب سایت شما را به گونه ای توصیف می کند که برای موتورهای جستجو به راحتی قابل درک باشد.

برای ناشران، نتایج جستجوی پیشرفته‌ای که توسط داده‌های ساختاریافته پشتیبانی می‌شوند، شانس آن‌ها را برای نمایش در نتایج غنی و قطعه‌های برجسته افزایش می‌دهد. اما برای Google Discover، این یک فرصت اضافی برای نمایش در فید است.

اگر داده‌های ساخت‌یافته ندارید، از یکی از بسیاری از مولدهای نشانه‌گذاری طرحواره مانند Google Structured Data Markup Helper استفاده کنید.

5- از اصول سئو استفاده کنید

موجودیت ها در سئو گروه هایی از موضوعات، اشیاء و علایق هستند که می توانند به طور منحصر به فرد شناسایی و با هم گروه بندی شوند. این به Google کمک می کند تا بفهمد محتوای شما در مورد چیست و نتایج دقیق تری ارائه دهد.

نوشتن محتوا بر اساس اصول سئو مبتنی بر نهاد به معنای استفاده از کلمات کلیدی و اصطلاحات مبتنی بر زمینه تا حد امکان است. این به Google اجازه می دهد تا بهتر بفهمد محتوای شما در کدام گروه علاقه قرار می گیرد.

چطوری روی گوگل سرچ کنسول دیتای ورودی را بررسی کنیم؟

سرچ کنسول گوگل در بخشی مجزا عملکرد Google Discover  را به شما ارائه نمایش میدهد. اگر در حال حاضر در Search Console خود هستید و منو Discover برای شما فعال نشده است برای این است که شما محتوایی در Discover نداشته اید، پس نیازی برای تنظیمات مجزا برای نمایش دادن این منو وجود ندارد.

این بخش همانند بخش Search Results گوگل عمل میکند و شما میتوانید با بخش آمار های مختلفی بگیرید و بررسی کنید کدام یک از محتوا هایی که در سایت قرار گرفته است ورودی بهتری داشته است. توجه کنید این بخش بر اساس کلمه کلیدی که کاربر جستجو کرده است نمایش داده نمیشود و فقط بر اساس لینک صحفه میزان نمایش و تعداد بازدید نمایش داده میشود.

سه افسانه درباره گوگل دیسکاور!

افسانه #1: گوگل دیسکاور فقط محتوا دست اول را نمایش میدهد!

در حالی که تا حدی درست است که Discover محتوای تازه را ترجیح می دهد، محتوای همیشه سبز به همان خوبی عمل می کند. درست است، اگر محتوای شما بر آخرین اخبار و رویدادها تمرکز کند، احتمالاً بعد از ۲ تا ۳ روز در فید نمایش داده نمی‌شود.

با این حال، اگر یک سال پیش محتوای فوق‌العاده‌ای را در مکان‌های پیاده‌روی برتر برزیل ایجاد کرده‌اید، می‌تواند به راحتی برای کاربری که در حال حاضر قصد سفر به برزیل را دارد، نمایش داده شود.

نمونه دیگری از محتوای همیشه سبز دستور العمل ها است. در زیر نمونه ای از دستور پخت ماکارونی هوموس پیشنهادی است که 7 ماه پیش منتشر شده است.

با اینکه گوگل دیسکاور محتوا های دست اول را ترجیح میدهد ولی برای محتوا های دیگر هم مناسب است برای مثال اگر شما محتوایی براساس آخرین اخبار و رویدادها داشته باشید، احتمالا بعد از 2 تا 3 روز در فید دیگر نمایش داده نمیشود. با این حال اگر شما محتوایی بسیار جذاب از سفر به برزیل در سال گذشته در سایت خود قرار داده باشید میتواند به راحتی به کاربری که الان قصد سفر به برزیل دارد نمایش داده شود.

نمونه دیگر از محتوای همیشگی دستور العمل قرار دادن است مثلا در تصویر زیر دستور پخت پاستا و هوموس پیشنهادی است که 7 ماه پیش منتشر شده است.

نکته مهم:

تفاوت این دو مدل محتوا در نرخ کلیک است. شما در مدل خبری نرخ کلیک زیادی در بازه کمی دارید در صورتی که در مدل دوم نرخ کلیک بین ماه و روز های مختلف پخش میشود و همه این موارد به استراتژی محتوایی شما بستگی داره که به چه صورت است.

در پایان، محتوای همیشه سبز می‌تواند ترافیک Discover را دریافت کند، در صورتی که برای کاربری مرتبط و جدید باشد که علایقش با آن محتوا طنین انداز است.

افسانه #2: سایت های فروشگاهی بدرد دیسکاور نمیخوره!

باز هم، گوگل قصد دارد محتوایی را با ارزش واضح برای کاربران نمایش دهد. به عنوان مثال، اگر وب سایت یک آموزش ویدیویی در مورد نحوه تمیز کردن سینک آشپزخانه برند X داشته باشد، گوگل می تواند آن ویدیو را همراه با صفحه محصول فهرست کند.

Google Discover از محتوای بصری حمایت می کند. برای صاحبان وب‌سایت‌هایی که مایل به افزایش نمایش محتوای بصری خود هستند، باید داده‌های ساختاریافته را در صفحات حاوی آن قرار دهند. نکته دیگر می تواند ایجاد یک صفحه اختصاصی باشد که شامل آن محتوا (مانند ویدیو) به همراه اطلاعات دیگری باشد که کاربران ممکن است برای افزایش شانس افزایش ترافیک و برجسته کردن صفحه محصول مفید باشند.

افسانه #3: گوگل دیسکاور فقط برای انگلیسی کار میکند!

درست نیست. فید Google Discover از همه زبان‌های Google پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، گوگل به طور خودکار محتوا را به زبان‌هایی که در سرویس‌های Google استفاده می‌کنند به کاربران پیشنهاد می‌کند و فید را دو زبانه، سه زبانه و غیره می‌کند.

سریع و بی درد سر کسب و کار خودت رو راه بنداز

7 میلیون
نام و نام خانوادگی
نام و نام خانوادگی
نام
نام خانوادگی

سریع و بی درد سر کسب و کار خودت رو راه بنداز

7 میلیون
نام و نام خانوادگی
نام و نام خانوادگی
نام
نام خانوادگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *